Creëren
op maat

scroll

En ze beleefden nog lang en gelukkig

Wiesje Events staat voor exclusieve events met bezieling en klasse; van langgerekte huwelijksweekenden tot knallende lifetime events. We vertalen verwachtingen in onvergetelijke ervaringen, en tillen jullie event altijd naar een hoger niveau. Alles wat we doen creëren we op maat. Met lef en passie maken we van jullie verhaal er één voor in de boeken. Zo een waarover nog eindeloos nagepraat wordt. 

Het meerdaagse huwelijksfeest 

Eén van de mooiste events van jullie leven uitspreiden over een langgerekt en ontspannen weekend; waarom zouden jullie ‘t niet doen? Ervaar meer rust én voorpret en stap samen met vrienden en familie al een dag voor de huwelijksvoltrekking in een intieme bubbel. Een mini vakantie waarin de liefde vieren en samen herinneringen maken centraal staan. Vol charmante muziek, goed eten en hemels drinken. Maak van jullie bruiloft een intiem paradijsje op aarde.

Trouwen in het buitenland

Wat is jullie favoriete plek in het buitenland? Welke bestemming definieert jullie als koppel? Er zijn zo veel magische plekken om de liefde te vieren! Pak het vliegtuig met een select gezelschap, om samen los te gaan op een uitzinnige locatie in het buitenland. Of neem jullie familie en vrienden mee op een romantische getaway. Wiesje Events is ruim voor én na jullie bezoek op de locatie aanwezig om jullie droomreis zichtbaar en onzichtbaar tot in alle finesses te verzorgen. Wij staan klaar voor een warm ontvangst, coördineren en begeleiden een zorgeloos weekend.

Het winterhuwelijk

In de wondere winterwereld is niets zo romantisch als een sfeervol binnenfeest. Diner bij kaarslicht, knisperend haardvuur en rode wijn geroezemoes die rozig door de ruimte trekt. Een huwelijk in de winter is vrij van weerstress en vol van sfeervolle intimiteit. En wie weet.. decoreert de wereld zich buiten met een dik pak sneeuw.

Wedding vow-renewal

Een feest dat in het teken staat van liefde vieren. Van een terugblik op een aantal decennia vol lief en leed, tot elkaar opnieuw in de ogen kijken en het ja-woord geven. In het bijzijn van de bijzondere mensen die jullie pad hebben mee bewandeld, of in de loop der jaren juist voor het eerst hebben gekruisd. Een proost op herinneringen, ervaringen, nieuw leven of nieuwe verbindingen; dit feest is een ode aan de liefde!

Ode aan
de liefde!

Het verrassings huwelijk

Zijn jullie vaak te porren voor wat spanning, een onverwacht avontuur of een goed geplande verrassing? Zin om het nét even anders aan te pakken? Onder het mom van ‘een leuk feestje’ blazen jullie vrienden en familie buitengewoon omver met een ‘onverwacht’ bruiloftsfeest. Wiesje Events gaat mee op geheime missie en zorgt ervoor dat niet alleen de gasten, maar ook jullie zelf spectaculair verrast worden. Can you keep a secret? 

Trouwen in de
Vondelkerk

Het huwelijks aanzoek

Zelfs het meest intieme moment baat soms bij wat extra hulp en inspiratie achter de schermen. We duiken graag in een creatieve brainstorm om samen uit te vinden hoe jij van jouw aanzoek een persoonlijk sprookje maakt. Groots en extravagant of juist klein en intiem; we voorzien je van creatieve input en denken mee over praktische zaken.

Life-time events

Staan we wel genoeg stil bij de hoogtepunten en de mijlpalen in het leven? Tijd en organisatie kunnen een belemmering zijn om gebeurtenissen te vieren. Wiesje Events helpt jullie om de meest speciale momenten van jullie ouw leven te vieren met bezieling en klasse! Wat jullie gelegenheid ook is; vier jullie lifetime events mét de lusten, zonder de lasten. Van extravagant gemaskerd bal van tot Halloween op een mysterieus landgoed, we verrasten al veel bekende gasten met een exclusief life-time event. 

THE KEY TO SUCCESS

Het leven is een feest! Wat jullie ook willen vieren; Wiesje Events is jullie brainstormpartner in crime en organisatie-spil achter de schermen. Zodat wanneer de grote dag aangebroken is, jullie kunnen stralen op het moment suprême. Een themafeest, een bruiloft festival, een (huwelijks)jubileum; ook dat vier je met Wiesje Events. Deel jullie droom of idee met ons, dan nemen wij jullie mee in onze eindeloze mogelijkheden.

Hou jullie niet in, we dromen ’t liefst groots en grenzeloos.