Waar wij
voor staan

scroll

Een reis vol liefde, lol en passie

Bevlogen bruiloften die verwachtingen overtreffen; zo luidde Wiesje’s missie toen ze in 2006 vastbesloten haar boekje dichtklapte aan de keukentafel waar alles veranderde. Wedding & Planning was geboren. 

Met haar alles-kan-mentaliteit en een knap team aan vaste partners en leveranciers krijgt Wedding & Planning al snel voet aan de grond.  Wiesje, innovatief, inventief, inlevend en niet gek te krijgen, was al die tijd het creatieve brein, de uitvoerende kracht én partner in crime voor haar klanten. In de zomer van 2022 wordt Tamara als tweede drijvende kracht aangehaakt.

Het no-nonsens duo; nuchter, stoer en lekker zichzelf

Waar Wiesje’s enthousiasme geregeld al uit de verte hoorbaar en zichtbaar is, blijkt Tamara haar rustigere equivalent. Met een relaxte vibe en een alziende blik houdt ze net als Wiesje moeiteloos de touwtjes in handen. Wiesje en Tamara blijken elkaar perfect aan te vullen en houden het bedrijf in beweging. Met een groeiende vraag van terugkerende (huwelijks)klanten, bouwen ze Wedding & Planning uit tot een liefdevolle, fijne plek waar creativiteit en passie altijd de boventoon voeren. 

De afgelopen jaren verbreedde Wedding & Planning haar horizon steeds verder om in een groeiende vraag naar lifetime events te voldoen. Deze evolutie heeft inmiddels ook tot een nieuwe naam geleid: Wedding & Planning wordt Wiesje Events.

Expertise en toewijding blijven het kloppende hart van ons bedrijf en met dezelfde ongeëvenaarde aandacht voor detail en perfectie creëren we onvergetelijke momenten voor jullie. 

Het succeskompas van
Wiesje Events 

Een feilloze voorbereiding en een goed netwerk is meer dan het halve werk gelooft Wiesje. Het vormt de basis voor elk succesvol event, een degelijke organisatie, voor een rotsvast fundament en voor rust en overzicht tijdens de dag zelf. Is het event eenmaal aangebroken? Dan houden we overzicht, sturen we bij, en hoeft er aan de achterkant niets meer geregeld te worden. We zorgen voor rust en regie en blijven daarbij op de achtergrond.

Met een vast team en een indrukwekkend internationaal netwerk van eersteklas leveranciers, die dezelfde toewijding voor kwaliteit en detail hebben, garanderen we jullie een exclusieve én zorgeloze ervaring. Van deze beproefde succesformule wijken we liever niet af, maar mocht je toch een eigen leverancier willen inbrengen dan is dat in goed overleg natuurlijk altijd te regelen.

Aan tafel met...
Wiesje!

Favoriete nummer 
The Older I Get van Alan Jackson. De tekst raakt me, hier krijg ik kippenvel van!

Is altijd te porren voor..
Een avond lang tafelen met heerlijke wijnen, een top chef en goed gezelschap.

Wiesje’s moment van de dag 
De ochtend! Wanneer de wereld ontwaakt en ik samen met mijn man Jelte om half 7 met onze hond in de groene omgeving wandel. 

Meest spannende bucketlist item 
Ik hou van luxe en comfort, maar reizen in Colombia met een minimalistische rugzak vond ik stiekem toch wel erg leuk -en spannend-!

Ik ben altijd te porren voor een avond lang tafelen met heerlijke wijnen, een top chef in goed gezelschap.
Wiesje Hallewas

Aan tafel met...
Tamara!

Favoriete nummer
Kingston Town van UB40. De liefde voor muziek deel ik samen met mijn vader. 

Krijgt energie van..
Op pad zijn. Lekker uiteten met familie of een dagje weg met vrienden. Ik ga ook graag naar festivals; Awakenings is mijn lievelings!

Tamara’s moment van de dag 
Een vroege ochtend in de sportschool! Waarna ik naar huis ga om te ontbijten en daarna lekker fris op kantoor aankom. 

Meest spannende bucketlist item 
Backpacken in Thailand; iets wat niemand van mijn vrienden en familie had verwacht, maar toch ga ik het doen! Best wel uit mijn comfortzone.

Mijn moment van de dag: Een vroege ochtend in de sportschool! Waarna ik naar huis ga om te ontbijten en daarna lekker fris op kantoor aankom.
Tamara Speelmeijer