Trouwen in Rotterdam en afterparty in Madrid

scroll

Trouwen in Rotterdam, Afterparty in Madrid | Royston & Daisy

door Wilma Nanninga | Telegraaf

Het eerste voetbalhuwelijk van het seizoen is gesloten. Real Madrid-topper Royston Drenthe en zijn Daisy zeiden in de Rotterdamse Laurenskerk ja tegen elkaar. En dit weekend beleefden ze een bruisende afterparty in Madrid.

​De statige Laurenskerk in Rotterdam was helemaal opgeluisterd met honderden witte bloemstukken, metershoge kaarsen, draperieën en een witte loper om het bruidspaar stijlvol te verwelkomen.

Voetbalvrouw Magali Gorré, echtgenote van oud-international Dean Gorré: „Zo stijlvol, zo romantisch en zo groots. Dit was in Nederland nog niet vertoond. Alles had de witte loungesfeer van Ibiza, maar dan in het imposante decor van een prachtige protestantse kathedraal. En de weddingplanners hadden alles binnen de kerk geregeld. Eerst de ontroerende huwelijksvoltrekking door een ambtenaar van de burgerlijke stand, onderbroken door een gospelkoor, toen een heerlijk diner en daarna een spetterend feest. Jörgen Raymann praatte alles op zijn eigen komische Surinaamse wijze aan elkaar.”

Toen de bruid werd weggegeven door haar moeder biggelden de tranen bij Royston over zijn wangen. Magali: „Ze zijn zo zichtbaar gek op elkaar. Royston vroeg zijn Daisy ook op een bijzondere manier ten huwelijk. Op een vakantie in Dubai gaf hij haar een glas champagne. Toen ze een slok nam, had ze opeens een diamanten ring in haar mond.”

De schitterende ring heeft een briljant van minstens drie karaat die weer door andere briljantjes is omgeven. Magali: „Zelfs Rosanna Lima, de wedding planner van Yolanthe en Wesley, was onder de indruk van hoe alles was geregeld. De bruidstaart had vijf verdiepingen, zelfs in de toiletten stonden bloemenvaasjes en tijdens het typisch Surinaamse diner had tante Hellen van Royston de leiding van de catering gehad. We aten bami, Surinaamse kip, soato soep en pom, maar dan op een vijfsterrenmanier geserveerd.

Op het feest speelde Replay, waren er verschillende dj’s en gaf oud-Arsenal-talent Glenn Helder, nu drummer, een fantastische show weg. Mijn man Dean, die het ook een beetje kan, mocht mee drummen. De handjes gingen heerlijk de lucht in.”

Volgens Magali was het huwelijk een echt sprookje en was de afterparty thuis in Madrid waanzinnig. „We vierden met heel ons hart hun liefde. En die is enorm.”

Fotocredits | Reflexx Reportages by TERTIUS