Culinair trouwen in De Librije

scroll

"Culinair" trouwen op de Librije

De butler staat het bruidspaar en de gasten al op de wachten bij aankomst op het plein voor Librijes hotel. De beleving van een bijzonder weekend is begonnen. Alles is een feestje deze dagen.

De sfeer van de oude vrouwengevangenis is behouden gebleven. De celdeuren, tralies voor de ramen en het ‘cachot’ geven dit hotel een bijzondere uitstraling en sfeer. Jonnie en Thérèse: ‘Eten en drinken doen we elke dag, maar deze dagelijkse behoefte maken wij graag tot een feest voor u, zodat u deelgenoot wordt van onze liefde voor lekker eten en mooie wijnen. Wanneer je kookt en bedient met hart en ziel, vanuit je gevoel, is alles immers speciaal. Samen met ons team verkennen wij iedere dag de mogelijkheden van een liefdevolle relatie tussen wijn en spijs. De dingen die we daarbij telkens weer ontdekken willen we aan u laten proeven, om u te verwennen, zonder poespas.’

Wat is het mooier deze passie en liefde voor eten en drinken te beleven tijdens in een huwelijksweekend met de romantiek van het trouwen met jullie familie en vrienden.

Fotocredits | Suegraphy