Verliefd op elkaar en op Nederland

scroll

Verliefd op elkaar en op Nederland | Ricarda & Christian

Trouwen op Landgoed het Roode Koper. Verliefd worden op een schitterende locatie in de bossen van Ermelo. Het overkwam Ricarda & Christian uit Duitsland. Een weekend lang nodigden zij familie en vrienden uit op “hun” landgoed voor een weddingweekend.

Alle gasten kwamen vrijdag aan het einde van de middag aan op het Landgoed het Roode Koper waar iedereen rustig kon inchecken en zich kon omkleden. De dresscode van de welkomstavond was Summer Chique White. De gasten verzamelde bij het nieuwe poolhouse, waar zij – met een knipoog naar Nederland – een ontvangst drankje met een  ‘Orange’ touch kregen.

Zaterdagochtend werd het bruidspaar wakker met een fantastisch uitzicht. De zon scheen al vroeg en er was geen wolkje aan de lucht te bekennen. Na een rustig ontbijtje, ging de bruid in de haar en visagie. Later ging ook de bruidegom naar zijn kamer om zich om te kleden. Ondertussen werd er buiten hard gewerkt om het landgoed om te toveren in een prachtige plek voor de huwelijksdag. Met veel wit & groen en met een Duitse touch werd de tuin gestyled.

Het bruidspaar stond te popelen om te starten en in de tuin stonden de gasten al klaar. Het was een prachtige ceremonie met een mooi gezelschap.

Later op de avond stonden alle gasten weer klaar voor het huwelijksdiner bij het Poolhouse van Het Roode Koper. Ook de stationary was volledig in style met groen en wit. Na het diner, liep het gezelschap door naar de tent voor een groot feest. Er vloeide genoeg bier en de gasten inclusief het bruidspaar gingen tot in de late uurtjes door.

Zondagochtend ontwaakte Het Roode Koper, en langzaam druppelde de gasten de ontbijtzaal binnen. Na een croissantje en een kopje koffie, was het tijd om de koffers te pakken en terug naar huis te gaan.

Het bruidspaar heeft een fantastisch weekend gehad en kunnen nu gaan nagenieten van alle mooie momenten samen met hun gasten.

In het magazine Bruid stond een interview met de bruid & bruidegom

Fotograaf | Laura Moelleman