In de media

scroll

In de media

Zelf staan we niet graag in de spotlights, maar wel met onze events! Een greep uit de media waarin we met trots ons verhaal doen, waar anderen hun ervaring delen of waar een event van Wiesje Events geprezen wordt. Elk event heeft zijn eigen reis, zijn eigen smaken, kleuren en verhaallijn. Kijk, verwonder en laat je meeslepen. 

Jong en Ondernemend de Podcast

In Jong en Ondernemend de Podcast van Oscar Krechting was ik te gast om te praten over mijn beroep als wedding & event planner. Luister hier de podcast aflevering op Spotify.

Wedding & Planning

Clipcredits: One Life Film

Wie van de Drie

De juryleden Martine Bijl, Ernst-Daniel Smid, Arjan Ederveen en Andre van Duin waren onderleiding van Ron Brandsteder op zoek naar de echte weddingplanner in Wie van de Drie. 

Bron: Omroep Maxx | Wie van de Drie

RTL Boulevard

Wiesje neemt plaats als wedding expert achter de desk om te praten over het huwelijk van Prins Harry & Meghan Markle.

Shownieuws

Wiesje in shownieuws over een groots 3- daags Indiaas huwelijk waar 5000 gasten zijn uitgenodigd.

RTL Boulevard

Huwelijk Armin & Erika van Buuren op Kasteel de Wittenburg in Wassenaar.

RTL Boulevard

Na afloop van het intieme huwelijk van Caroline Tensen en Ernst Jan Smids vond er een groot feest plaats in Beachclub de Republiek te Bloemendaal voor alle vrienden en familie van het bruidspaar. Wiesje Hallewas van Wedding & Planning begeleidde het bruidspaar op deze bijzondere en zonnige dag.

Programma: RTL Boulevard

RTV Rijnmond

Voetballer Royston Drenthe is getrouwd met zijn Daisy. Wedding & Planning verzorgde het huwelijk van de stervoetballer in Rotterdam.

Bron: RTV Rijnmond