In de schrijvende media

scroll

In de schrijvende media

Zelf staan we niet graag in de spotlights, maar wel met onze events! Een greep uit de media waarin we met trots ons verhaal doen, waar anderen hun ervaring delen of waar een event van Wiesje Events geprezen wordt. Elk event heeft zijn eigen reis, zijn eigen smaken, kleuren en verhaallijn. Kijk, verwonder en laat je meeslepen. 

Beau Monde

WIESJE HALLEWAS (49) regelt zo’n 10 à 15 – vaak meerdaagse en soms buitenlandse huwelijken per jaar. “Het bruidspaar wilde een muur van 16.000 rozen.We hebben de hele nacht bloemen staan opprikken.”

Interview | Trouw

‘Elk feest heeft een hart nodig’

Wiesje Hallewas begon als een van de eerste weddingplanners van Nederland. Inmiddels kloppen BN’ers als voetballer Joël Veltman en presentatrice Caroline Tensen bij haar aan voor hun bruiloft.  ‘Ik hoor vaak: Wiesje is er dus het komt goed’.

Bruid

In het magazine BRUID staat de Real Wedding van Ricarda en Christian. Ze wonen in Duitsland en zijn verliefd geworden op het Landgoed het Roode Koper. Het was meteen duidelijk dit de plek moest worden voor een “Nederlands” huwelijksweekend.

Life - Events Magazine

Voor Wiesje is niets te gek. Ze weet de wensen van 'haar' bruidsparen uit te voeren met ongekend veel enthousiasme. Iedere trouwdag wordt een feest waarop de bruid en bruidegom alles los kunnen laten om van elkaar te kunnen genieten. 

Beau Monde

DE PERFECTE BRUILOFTSGAST

"Wanneer een uitnodiging op je deurmat valt, dan hoor je als gast bij de 'happy few'."

Beau Monde

HUWELIJK ERIK PIETERS & NERMINA MEKIC

Op Château Neercanne in Zuid-Limburg trouwde Nermina Mekic (26) met haar grote liefde Erik Pieters (28), voormalig PSV-voetballer. Model trouwt voetballer zegt u? Dat belooft veel bling, bubbels en minstens een paar Rolls-Royce's. Een inspirerend huwelijk van Wedding & Planning in de Beau Monde! 

Beau Monde

HUWELIJK CAROLINE TENSEN & ERNST - JAN SMIDS

Ten overstaan van 75 dierbaren zeiden Caroline Tensen en Ernst-Jan Smids ‘ja’ tegen elkaar op het strand van Vlieland. Exclusief in Beau Monde: de bruid, in haar eigen woorden, over haar grote dag. “Het was een sprookje!” Caroline: “We zijn getrouwd! En ‘gewoon’ op het strand zoals we graag wilden. Het was spannend, we moesten door het onstuimige weer bijna uitwijken naar de kerk, onze alternatieve trouwlocatie, maar het is gelukt. En hoe, want wat wás het een sprookje!