Beau
Monde

scroll

Huwelijk Caroline Tensen & Ernst-Jan Smids

Ten overstaan van 75 dierbaren zeiden Caroline Tensen en Ernst-Jan Smids ‘ja’ tegen elkaar op het strand van Vlieland. Exclusief in Beau Monde: de bruid, in haar eigen woorden, over haar grote dag. “Het was een sprookje!” Caroline: “We zijn getrouwd! En ‘gewoon’ op het strand zoals we graag wilden. Het was spannend, we moesten door het onstuimige weer bijna uitwijken naar de kerk, onze alternatieve trouwlocatie, maar het is gelukt. En hoe, want wat wás het een sprookje!

Simpel doch romantisch
De ‘grote dag’ begon relaxt. Ernst en ik hebben zelfs nog samen onze hond Puck uitgelaten op het strand! De zenuwen sloegen pas toe toen ik me rond drie uur met Leco ging klaar- maken. Leco, die ik al 25 jaar ken, was ontroerd. Hij vertrouwde me toe dat hij nooit verwacht had dat hij ooit mijn bruidsmake-up zou verzorgen. Fred van Leer, al acht jaar mijn stylist én goede vriend, hielp me met mijn jurk, een prachtige witte creatie van Mary Borsato. Mijn dochter Lotte, Leco en Fred zeiden meteen dat dit ‘dé jurk’ was toen we aan het passen waren. Geschikt voor het strand, maar ook ‘wow’ met dank aan het sleepje. Simpel doch romantisch, maar niet té, want ik ben geen romantische vrouw; wel qua karakter, niet qua verschijning, je kunt veel over me zeggen, maar niet dat ik een ‘poppetje’ ben!

Zing, vecht, huil, lach...
Gelukkig was Ernst erg gecharmeerd van mijn jurk. Het was heel emotioneel om hem voor het eerst te zien, “Leco was ontroerd, hij had nooit verwacht dat hij ooit mijn bruids- make-up zou doen”

Tekst CAROLINE TENSEN foto’s EVERT DOORN, PETER SMULDERS

Leco was ontroerd, hij had nooit verwacht dat hij ooit mijn bruids- make-up zou doen.
Caroline Tensen